Malgrat un greu accident, l’Ajuntament tarda mesos a arreglar 18 passos de vianants denunciats per Vilanova Camina

 

Dijous 15 de gener del 2004: Vilanova i la Geltrú Camina insta el regidor de Serveis Viaris que arregli 18 passos de vianants. 5 dels passos han desaparegut fa mesos després de diferents obres i 11 són pràcticament invisibles per desgast (vegeu la instància sencera amb la ubicació dels 18 passos al costat).

 

Divendres 16 de gener del 2004: Una moto atropella un nen de nou anys en un dels passos denunciats per Vilanova Camina.

 

Dimecres 21 de gener del 2004: El nen continua greu. Un centenar de veïns es concentra al punt de l’accident per denunciar la falta de seguretat per als vianants a la cruïlla.

 

 

Dilluns 23 de febrer del 2004: Més d'un mes després, l’Ajuntament continua sense haver contestat a la instància de Vilanova Camina i sense haver arreglat cap dels 18 passos inservibles. Vilanova Camina decideix preparar una altra instància per a manifestar el perill que aquesta deixadesa implica i reclamar-hi una actuació immediata per part de l’Ajuntament.

 

Dijous 18 de març del 2004: Vilanova Camina rep una carta del regidor de via pública on agraeix la seva col·laboració i promet repintar els passos de seguida.

 

Dissabte 15 de maig de 2004: S'han repintat gairebé tots els passos denunciats.