El Pla de Mobilitat per als Vianants 3 anys desprÚs

Al principi de l'any 2002 Vilanova Camina va elaborar un Pla de Mobilitat per als Vianants de Vilanova i la Geltr˙. Vam analitzar la mobilitat dels vianants i proposar una sŔrie de mesures per a millorar-la.
- QuŔ s'ha aconseguit? -
Den˙ncia feta pel Pla de Vianants:
Avui tres anys desprÚs:
Plaša Pau Casals: Entre contenidors i cotxes aparcats a sac, aquesta plaša hist˛rica s'ha tornat un espai totalment infranquejable pels vianants.
Ara Ús agradable passar per la plaša que s'ha tornat un punt de reuniˇ. La millora ha animat alguns propietaris a iniciar obres de rehabilitaciˇ de casa seva.

Citaciˇ del Pla de Mobilitat per als Vianants:
"Falta continu´tat de l'eix C.Llibertat/C.Sant SebastiÓ/C.Caputxins/C.Comerš fins a la Pl.Casernes i el Barri Llimonet. Cal una reforma de la Pl.Pau Casals, i la millor soluciˇ per al C.Premses, possiblement, seria paviment ˙nic amb preferŔncia de vianants."
Objectiu del Pla de Mandat 2003-2007 de l'Ajuntament de Vilanova: "Acabament de les millores a la plaša Pau Casals, plaša de la Diputaciˇ i el carrer de les Premses. Fer Órees de vianants als carrers emblemÓtics del centre hist˛ric."