Associaciˇ

Què fem

A l’Associació organitzem conferències, xerrades,i taules rodones informatives per difondre comunicats i articles, en ponències de divulgació i informació per aconseguir seguretat, respecte i civisme entre els usuaris dels mètodes de transport.

Catalunya Camina ha organitzat campanyes de sensibilització per què es respectin els itineraris dels vianants, en diferents Ajuntament de Catalunya, mitjançant informes de denúncia fotogràfics, per reclamar-ne mesures correctores. Algunes poblacions són poc sensibles a la mobilitat feta a peu, i deixen que el vehicle envaeixi l'espai del vianant.

4

Catalunya Camina ha realitzat, juntament amb el diari La Vanguardia, la campanya de denuncia per la millora del temps del verd dels semàfors per a vianants a la ciutat de Barcelona per tal de garantir el pas de totes les persones.

Catalunya Camina ha fet una campanya de recomanacions de senyalització i millores de l'itinerari amb motiu de les obres de la ciutat en voreres o façanes d'edificis.

Catalunya Camina promou millores tècniques i desenvolupa recomanacions i propostes sobre la mobilitat del camí escolar. L'Auditoria del Camí Escolar, que ha estat un èxit de participació i de voluntat de millores per part del consistori. Ha elaborat o participat a la adequació als municipis de: Súria (1998), Moià (1999), Granollers (2000), S. Feliu (2003), Zafra (2005), Maresme (2005).A les escoles: Thau (2003), Puigmal (2004), Virolai, Montserrat i Estonac (2005), Escola Maristes de Girona (2005) Masnou (2005), CEIP Montserrat (2006), Daina- Isard (2007), Teià i Banyoles(2007-08).

Catalunya Camina ha col·laborat a diversos plans de vianants a l’Eixample (2003), Sans Montjuic (2003), Ciutat Vella (2004), Nou Barris (2005) i Roda de Barà (2003).

Catalunya Camina ha participat a les IX jornades de portes obertes organitzades per l’Ajuntament de Barcelona, Així com a les Setmanes de la Mobilitat Sostenible i Segura dels anys 2002 al 2008.

Catalunya Camina col.labora amb la Federació Europea d'Associacions de Vianants (FEPA); un dels membres de la junta de és vicepresident europeu. La col.laboració actual consisteix en la preparació del projecte d'auditories per a la millora dels itineraris dels vianants a diferents ciutats d'Europa (projecte Pedestrian Polity Auditi. PEDRAP).

Catalunya Camina, amb el membre de la junta de Catalunya Camina, Ole Thorson, a la reunió d’ IFP a Zurich ha estat escollit President de l’IFP (International Federation of Pedestrians) També s’ha integrat al grup organitzador dels Congressos Mundials de Vianants - Walk-21.

2

Organitzador del congres internacional pel caminar Barcelona walk21 l’any 2008.

Catalunya Camina col.labora en diversos mitjans de comunicació, associacions de veïns i entitats diverses per difondre comunicats, articles i ponències de divulgació i informació a la ciutadania per aconseguir una millor seguretat, respecte i civisme entre els usuaris dels diferents modes de transport.

3

Catalunya Camina forma part de:

- Federació Europea de vianants

1

PACTE PER LA MOBILITAT DE:

- MOLLET

- SABADELL

- BARBERÀ DEL VALLÈS

- TERRASSA

- CONSELL CATALÀ DE LA MOBILITAT

 

QuŔ som?
HABLEMOS DE MOVILIDAD SOSTENIBLE
FORO ANDANDO
PASSEJADES 2016
SETMANA MUNDIAL DE LES NACIONS UNIDES PER A LA SEGURETAT VIAL
QuŔ fem?
Qui som?
Bibliografia
Activitats
Noticies
Calendari
Foro denuncia
On trobar-nos
Enllašos
 
 
facebook E-mail E-mail